Overview

Kompania KASTRIOTI e specializuar në shitje e dyerve dhe dritareve nga PVC Plastika dhe Alumini si dhe produkteve përcjellëse hap konkurs për SHites për qytetet:

Prishtinë — 1 pozitë;

Pejë —- 1 pozitë;

Kandidatët duhet të kenë të kryer fakultetin, të jenë të gatshëm të për bashkëpunim, ndërsa përparësi kanë ata që kanë përvojë pune.

Detyrat kryesore të punës:

– Përvoja e punës në fushën e shitjeve dhe marketingut;

– Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe bashkëpunuese;

– Aftësi shumë të mira kërkimore gjetje dhe njohje të tregut të ndërtimeve;

Kushtet e punës do të diskutohen gjatë intervistimit.

Të interesuarit mund t’i dërgojnë CV e tyre në emalin: linegroup.puna@gmail.com