Overview

Egi Group shpall 2 pozita të lira punë si:

Shitës Ambulativ – 2 pozita të lira
Vendodhja: Pejë

KRITERET PËR PUNËSIM

• Njohuri në programe amvulantive
• Aftësi komunikuese, analitike dhe logjike për zgjedhjen e problemeve
• Patent shofer

BENEFITET

• Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi
• Sigurimi shëndetësor
• Pagesë të rregullt
• Orar të rregullt
• Trajnime adekuate për pozitë

APLIKIMI

Duke dërguar CV-në tuaj në fabrikën e pallomave Pi&Ki, Egi Group në Pejë, po ashtu edhe në email-in  hr.egigroup@gmail.com 

Konkursi mbetet i hapur nga data: 26.06 – 03.07.2018

Për informata shtesë mund të thërrisnin në numrin pa pagesë: 0800 30 300