Overview

Kompania Bio-Balance Kosov shpall pozitën e lirë të punës:

Recepsioniste

Përgjegjësitë dhe kërkesat:

-Regjistrimin e pacientave ne sistemin softwerik te qendres
-Ndihma ndaj pacientve dhe dhenja e informatave te kerkuara lidhje me qendren
-Kryerja e pagesave ne kesh dhe me kartela/pos
-Thirrja e pacienteve per te njoftuar rreth ofertave te fundit te qendres..
-Te kete njohuri te mira komunikuese ne gjuhen TURKE (obligueshme)
-Te kete njohuri te mira ne kompjuter.

Te interesuarit te dergojne CV e tyre te kompletuara me FOTOGRAFI ne email biobalance-kosova@hotmail.com