Overview

SALLONI I SANITARISE EKO KERKON TE PUNESOJE PUNETOR.

LLOJI I PUNES: NGARKIMI I MALLIT NGA DEPO, DERGIMI TE KLIENTET DHE PUNET TJERA NE DEPO.

APLIKUESIT DUHET TE POSEDOJNE PATENT SHOFER KATEG. B
MOSHA: 25-37 VJEÇ.

TE GJITH TE INTERESUARIT TE PARAQITEN NE SALLONIN E SANITARISE EKO NE FERIZAJ

ADRESA: FERIZAJ, (MAGJISTRALA PRISHTINE-SHKUP, AFER HIB PETROL)
Tel: +383-44-604-387