Overview

Roof shpk – Konkurs Punësimi

Roof Sh.p.k për 10 njësit e saj
1. “roof food”
2. “roof Bistro”
3. “roof burger”
hap konkurs plotësues pune në  pikat  shërbyese në Prishtinë  dhe Fushe Kosovë, për :
1.Kamarier
2. Ndihmes Kuxhinier

Detyrat dhe përgjegjësitë:

– Entuziazëm dhe pasion për të ofruar shërbim të shkëlqyer
– Përpikmëri, mirësjellje dhe kujdes ndaj klientëve
– Aftësi të mira komunikimi me klient
– Ambicie dhe motivim

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet të aplikojnë përmes Webfaqes: http://www.treguiri.biz/ apo
e_mailit:  jobs@treguiri.biz
poashtu dhe ne viber  049/937/112 dhe 049/933/576 ta pershkruajne cv-ne e tyre prej ores 15:30 deri 19:00

*Kontaktohen për intervistë vetëm më të vlerësuarit.