Overview

Kompania Aldex Qeramika ne Prizren, kerkon te punesoj nje menaxher per shitje,

Kriteret e kerkuara:

* Te kete pervoj ne sektorin e shitjes mundesishte ne lemin e pllakave dhe elementeve sanitare
* Te kete aftesi te mira ne prezantim
* Te jete fleksibil ne pune

Te interesuarit mund te dergojne CV-te e tyre ne email info@aldex2.com ose te lajmerohn ne numrin 045 640 680