Overview

Pi Qendra Estetike hap konkurs për pozitën:

Infermiere me Licensë të Punës.

Aplikimi duhet të bëhet në adresën elektronike info@piestetik.com ku bashkangjiten CV i Kandidates edhe nje foto, si dhe dokumentet tjera përcjellëse: referencat nga punëdhënësit e mëparshëm.

Preferohet njohja e gjuhës angleze.
Mosha: 20 deri 30 vjeç.
Do të kontaktohen vetëm kandidatet e përzgjedhura.

ADRESA: Gjendemi në Bulevardin Nëna Tereza (Për ballë Rings Caffe-PRISHTINE )
Numrat kontaktues te Qendres tone jane:
038/221-001
045-255-005