Overview

Kualifikimet / Kërkesat

 • Diplome te shkolles se larte ne Fakultetin Ekonomik
 • Te kete njohuri shume te mira te paketes baze MS Office (windows, excel; Power Point) Programit Financa 5, Alpha.
 • Njohja e programit Navision perben avantazh
 • Te kete pervoje pune jo me pak se 3vjet ne profil te njejte
 • Perben avantazh eksperienca punes ne sektorin retail
 • Te kete aftesi shume te mira ne kontabilitet
 • Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes
 • Te jete e komunikueshme me koleget dhe e gatshme ne çdo kohe te japin ndihmen e tyre per nevojat e kompanise.
 • Te karakterizohet nga ndershmeria, integriteti dhe korrektesia.
 • Te ruaj konfidencialitetin dhe te kete etike te larte profesionale
 • Preferohet midis moshes 30-35 vjec

  Cv-te te dergohen ne adresen lengogroup1@gmail.com