Overview

CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE / GJERMANISHT – PRISHTINË

PËRSHKRIMI I PUNËS:

o Këshillim i klientave;
o Përpunim i e-mail dhe telefonatave;
o Përpunim dhe menaxhim i proceseve dhe aktiviteteve komerciale në sisteme të dedikuara.

KËRKESAT E PROFILIT:

o Arsimim i lartë, i preferueshëm.
o Njohuri shumë të mira në gjuhën Gjermane.
o Aftësi në komunikim dhe organizim.
o Person energjik dhe kreativ.

BENEFICIONET:

• Sigurim shëndetsor.
• Pagë konkuruese.
• Trajnime në Gjermani.

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.
Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@theheadhunter.com , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren XHEMA në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 25 Korrik 2018. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.