Overview

A&A Communication Gjilan– Ofron keto vende te punes

Kërkojmë 10  punëtor me njohuri dhe komunikim të mirë te Gjuhës Gjermane ... Për Agent Shitës Marketingu,

Kushtet e punës janë shumë të mira, me pagë Bazë prej 300 Euro, me orar te punes prej 8 Orëve , Orari i punës prej orës 08:00 – 16:00    …me PAUSA .
Te Shtunen dhe te Diellen Pushim .
Paga Baz nuk eshte e lidhur me numrin e shitjeve  !

Si dhe qdo 2 (Dy) Jave  Provizion, Sado qoft shitje qe keni aq edhe keni rritje EXTRA te Pages

Gjindemi afer Stacionit Autobusit
60000 Gjilan

Ju Mirpresim te  gjithe juve !

Me Respekt :
A&A Communication GROUPE
Numrin e telefonit
tel: +377 44 730 539 (VIBER)
tel: 049 663-565