Overview

Innovatis po rekruton operatorë per CallCenter – Call Agent!

Kërkojmë kandidatë me njohuri të mira dhe pervoje pune për call center në gjuhë gjermane!

Ofrojmë:
• Pagë fikse 400 euro/muaj plus komision.
• Trajnime të ndryshme.
• Kushte të mira në një ambient cilësor dhe afatgjatë.
• Produkte të ndryshme profitabile dhe të arritshme për secilin agjent.
• Shpërblime të ndryshme.

Aplikoni:
Duke derguar cv në inbox Facebook Innovatis Marketing Solutions
Duke derguar cv në hr@innovatis-ms.com
Ose plotesoni formularin në www.innovatis-ms.com

Rexhep Krasniqi, Prishtinë
+383 49 960 693
Nga e hëna në të premte
ora 10:00 – 19:00