Overview

K O N K U R S P U N E – RustiCall PRISHTINA shpallkonkurspune :

Kërkojmë agent të shitjes të gjuhës gjermane në menyrë të menjëhershme.

Ofrojmë:

1. Produkte profitabile dhe interesante
2. Klimë të këndshme pune dhe ambient modern I punës.
3. Pagesa fikse ( plus provizione-bonuse ) me kontratë të rregullt sipas ligjit të punës të Republikës së Kosovës.
4. Mundësi ngritje në pozitë (team leader/ menaxher i shitjes),
5. Korrektësi, transparencë.
6.Trajnime në lidhje me produktet

Aplikuesit duhet të flasin rrjedhshëm gjuhën gjermane

Për aplikim na kontaktoni direkt në numrin: +38643997373 apo në faqen tonë në Facebook ( inbox ) Adresa: Tophane ( afër Viva Fresh ), Prishtinë si dhe një CV të dërgohet në admin@rusticall.ch

Stellenausschreiben:

RustiCall PRISHTINA kündigt offene Stellen an:

Wir benötigen Agenten im Bereich Verkauf,

wir bieten:

1. Profitable und interessante Produkte
2. Angenehmes Arbeitsklima und moderne Arbeitsumgebung.
3. Festlohn (plus Bobus ) mit regulärem Arbeitsvertrag gemäß dem Arbeitsgesetz der Republik Kosovo.
4. Chancen auf Position (Teamleiter / Verkaufsleiter),
Korrektheit, Transparenz.
6.Training

Bewerber sollten fließend Deutsch sprechen

Zur Anmeldung kontaktieren Sie uns direkt unter: +38643997373 oder auf unserer Facebook-Seite (Posteingang) Adresse: Tophane (in der Nähe von Viva Fresh), Pristina, ebenfalls senden Sie uns Ihren Lebenslauf auf admin@rusticall.ch