Overview

Eppc Kosovo kerkon 20 Agjente te thirrjeve ne gjuhen angleze per klientin e saj, nje kompani udheheqese ne Prishtine, e cila operon si ‘’Business Operation Outsourcing Call Center”, per sherbime te korporatave ne Amerike dhe Kanade.

Pergjegjesite Kryesore:

  •     Njofton klientet ekzistues për sherbimet dhe ndryshimet e vlefshme të kompanise;
  •     Asiston klientet per te caktuar takime me kompanine;
  •     Përmbush detyrat per te arritur objektivat.

Kerkesat per kete pozicion jane:

  •     Te zoteroje rrjedhshem gjuhen Angleze;
  •     Diplome universitare (perben avantazh);
  •     Te kete aftesi shume te mira komunikuese, koordinuese dhe bashkepunuese;
  •     Te jete person energjik, ambicioz dhe i/e orientuar drejt rezultatit;
  •     Eksperience te meparshme në Call Center (perben avantazh);

Te dhenat:

Pozicioni:             Agjent i thirrjeve në gjuhen angleze;
Vendndodhja:      Prishtine;
Orari:                    40 ore;
Kontrata:             Sipas Ligjit të Punes;

Si te aplikoni:

Per te aplikuar per kete mundesi punesimi, ju lutemi dergoni CV-ne tuaj dhe dokumentet e tjera shoqeruese duke permendur pozicionin “Agjent i thirrjeve ne gjuhen angleze”  ne subject ne adresen e e-mail-it:

kosovo@eppc.al

Ju do te kontaktoheni vetem ne qofte se CV-ja juaj dhe dokumentet shoqeruese do te kualifikohen. Tek ne CV-ja juaj eshte e sigurt dhe trajtohet ne konfidencialitet te plote.