Overview

NTSH KES SERVIS I AUTORIUZAR PËR KOSOVË PËR MARKAT SAMSUNG, LG , BEKO NË REPUBLIKËN E KOSOVES – SHPALL KONKURS PËR 10 PUNTORE.

– 10 SERVISER TE TEKNIKES SE BARDHE

Kushtet e punës:
Orari i punës do jetë prej 09:00 deri 18:00  duke perfshi edhe 60  minuta pauze.
Vendi i punes do jene ne zyret qendrore te kompanise (Rr.Rexhep Krasniqi , Lagjia Emshir , Prishtine ).

Kualifikimet per Serviser te Teknikes se Bardhe:

Kandidadi kerkohet qe te kete njohuri shume te mira rregullimit te paisjeve shtepiake (mundesisht te deshmohet gjate intervistes tek ne),

Aplikacionet dhe CV mund te dergoni ne:
facebook.com/KosovaElektroteknikServis
ose e-mail:
kes_service@yahoo.com

Ose te kontaktoni ne Numrat e Tel:

044123695 / 049123695

KES – KOSOVA ELEKTROTEKNIK SERVIS / KOSOVA ELECTROTECHNIC SERVICE

SERVIS QENDROR I AUTORIZUAR PER BEKO , SAMSUNG , LG NE KOSOVE

AUTHORIZED SERVICE CENTER FOR BEKO, SAMSUNG, LG IN KOSOVO